La consciència del procès creatiu!

La consciència del procès creatiu!

Hola families! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Hem fet un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe de desenvolupament creatiu per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

 

Activitats de música:

-Pintem el que escoltem de forma col·laborativa.

Activitats d’arts plàstiques:

-Taumatropo

-Titelles

-Marietes

-Fades del bosc

Activitats d’escriptura/expressió oral:

-Llibreta de recull de creacions pròpies

Activitats de mindfulness i relaxació:

-Postures de ioga, som animals

-Sons del mar i moviments pausats en forma de dansa.

 

 

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?