La consciència del procès creatiu!

La consciència del procès creatiu!

Hola families! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Hem fet un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe de desenvolupament creatiu per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

 

Activitats de música:

-Pintem el que escoltem de forma col·laborativa.

Activitats d’arts plàstiques:

-Taumatropo

-Titelles

-Marietes

-Fades del bosc

Activitats d’escriptura/expressió oral:

-Llibreta de recull de creacions pròpies

Activitats de mindfulness i relaxació:

-Postures de ioga, som animals

-Sons del mar i moviments pausats en forma de dansa.

 

 

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?