INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS ESCOLA MARINA (MONTGAT) 2019-20

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS ESCOLA MARINA (MONTGAT) 2019-20

Infantil

 • Teatre musical

El teatre resulta una poderosa eina a fi de treballar les capacitats expressives dels infants que hi participen (gestió de la vergonya i l’angoixa, capacitat per expressar allò que una persona necessita de manera clara i concreta,…)

 • Robòtica Early learning

Activitat d’experimentació i descoberta. Material adaptat a l’etapa evolutiva. Combinació d’activitat guiada i lliure en cada sessió. Introduïm la robòtica des del joc. També fem servir materials de LEGO Education per treballar la construcció d’idees, la creativitat, jugar amb les matemàtiques, crear escenaris i històries, i el joc simbòlic.

La robòtica la treballem amb el robot Bee Bot, es pot programar amb Tablet.

 • Circ

Amb aquest cursos volem despertar un entreteniment nou, lúdic i experimental, potenciar la seva creativitat individual i col·lectiva reforçant l’autoestima i la relació social.

 • Desenvolupament Creatiu

L’alumne farà un recorregut per totes les disciplines artístiques durant tot el curs. Es treballarà a partir de dinàmiques en grup i individuals que desenvolupen l’habilitat creativa i la intel·ligència emocional.
L’alumne tindrà l’oportunitat d’expressar-se amb noves tècniques i així aprendrà nous recursos d’expressió com el ritme, el dibuix, la dansa, el teatre i la paraula entre d’altres.

 • Iniciació Esportiva

Iniciaciò en el món de l’esport però des d’una vessant lúdica, a través de diferents jocs i exercicis lúdics on s’introduiran diversos esports però sense normes estrictes ni reglament específic.

Primària

 • Patinatge

Aprèn a patinar o millora la teva tècnica amb aquest mitjà de transport. Els alumnes faran esport i es treballaran la coordinació motora i l’equilibri coordinant les diferents parts del cos.

 • Creació de Videojocs

Gràcies a potents eines (com Minecraft i Scratch i altres editors de videojocs) els alumnes tindran la possibilitat de crear des de zero videojocs sencers, escenaris, proves, aventures, personatges, reptes, històries, estratègies,… A través de la programació de videojocs desenvolupen habilitatslògic-matemàtiquescreació d’històries i estratègies, desenvolupant la seva creativitat i personalitat de forma excitant i motivadora.

 • Robòtica Beginners 1 i 2

(1r, 2n i 3r de primària)

Activitat d’iniciació a la robòtica amb LEGO WEDO, construiran i programaran el seu propi robot, al final de curs crearan un projecte propi de robòtica. Robots temàtics que treballen diferents àrees de forma global com els esportsmecanismesliteratura i medi natural. Aquesta activitat es combina amb construccions i experimentacions de màquines complexes, material de LEGO Education, on aprendran conceptes bàsics de físicamatemàtiques i tecnologia.

El grup de Beginners 1 és per a tots els alumnes que s’inscriuen per primera vegada a l’activitat. El grup de Beginners 2 és per a tots els alumnes que van realitzar robòtica en el curs anterior. En els dos grups es treballen continguts i amb material diferents.

 • Robòtica Elementary

(4t, 5è i 6è de primària)

Crearem robots i els programarem. Primer d’una forma guiada per després realitzar el seu propi projecte d’enginyeria. Treballarem amb LEGO MINDSTORMS EV3 que inclou més de 300 peces, una CPU, 3 motors i 5 sensors diferents! Amb aquesta eina, les possibilitats i l’enginy es multipliquen.

Realitzarem reptes com el robot Aspiradora (Roomba), robot que endevina el futur, seguidor de línia, i el robot sumo.

 • Teatre musical

El teatre resulta una poderosa eina a fi de treballar les capacitats expressives dels infants que hi participen (gestió de la vergonya i l’angoixa, capacitat per expressar allò que una persona necessita de manera clara i concreta,…)

 • Circ

Amb aquest cursos volem despertar un entreteniment nou, lúdic i experimental, potenciar la seva creativitat individual i col·lectiva reforçant l’autoestima i la relació social.

 • Futbol

La nostra línia pedagògica conjuntarà la recreació i la integració de valors col·lectius i individuals a través d’un esport tan dinàmic com és el futbol. Ajustarem cada sessió al nivell de cada grup i millorarem les habilitats motrius com també les cognitives.

 • Bàsquet

La nostra línia pedagògica conjuntarà la recreació i la integració de valors col·lectius i individuals a través d’un esport tan dinàmic com és el bàsquet. Ajustarem cada sessió al nivell de cada grup i millorarem les habilitats motrius com també les cognitives.

 • Multiesports

Iniciaciò en el món de l’esport però des d’una vessant lúdica, a través de diferents jocs i exercicis lúdics on s’introduiran diversos esports però sense normes estrictes ni reglament específic.

 • Dibuix i Manga

Avís a qualsevol nen/a que tingui talent o interès pel dibuix, en totes les seves branques o que li agradaria arribar a ser un mestre del Manga i necessita un cop de mà per començar: aquest és el seu lloc!

No importa la seva edat ni el seu nivell: de la mà de les últimes tecnologies com el Photoshop o les tabletes de disseny gràfic, però sense oblidar el pas obligat pel dibuix clàssic, la forma, la proporció… l´ajudem a endinsar-se en el seu estil per obrir la seva creativitat d’una forma endreçada i molt divertida. Si ho desitja, a part de dibuixar, podrà crear historiestes Manga!

Graella amb els dies de les activitats. Fes clic aqui o en la imatge per a accedir al formulari de inscripció. Fes clic aquí per mes informació.

 

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.