INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS ESCOLA MARINA (MONTGAT) 2019-20

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS ESCOLA MARINA (MONTGAT) 2019-20

Infantil

 • Teatre musical

El teatre resulta una poderosa eina a fi de treballar les capacitats expressives dels infants que hi participen (gestió de la vergonya i l’angoixa, capacitat per expressar allò que una persona necessita de manera clara i concreta,…)

 • Robòtica Early learning

Activitat d’experimentació i descoberta. Material adaptat a l’etapa evolutiva. Combinació d’activitat guiada i lliure en cada sessió. Introduïm la robòtica des del joc. També fem servir materials de LEGO Education per treballar la construcció d’idees, la creativitat, jugar amb les matemàtiques, crear escenaris i històries, i el joc simbòlic.

La robòtica la treballem amb el robot Bee Bot, es pot programar amb Tablet.

 • Circ

Amb aquest cursos volem despertar un entreteniment nou, lúdic i experimental, potenciar la seva creativitat individual i col·lectiva reforçant l’autoestima i la relació social.

 • Desenvolupament Creatiu

L’alumne farà un recorregut per totes les disciplines artístiques durant tot el curs. Es treballarà a partir de dinàmiques en grup i individuals que desenvolupen l’habilitat creativa i la intel·ligència emocional.
L’alumne tindrà l’oportunitat d’expressar-se amb noves tècniques i així aprendrà nous recursos d’expressió com el ritme, el dibuix, la dansa, el teatre i la paraula entre d’altres.

 • Iniciació Esportiva

Iniciaciò en el món de l’esport però des d’una vessant lúdica, a través de diferents jocs i exercicis lúdics on s’introduiran diversos esports però sense normes estrictes ni reglament específic.

Primària

 • Patinatge

Aprèn a patinar o millora la teva tècnica amb aquest mitjà de transport. Els alumnes faran esport i es treballaran la coordinació motora i l’equilibri coordinant les diferents parts del cos.

 • Creació de Videojocs

Gràcies a potents eines (com Minecraft i Scratch i altres editors de videojocs) els alumnes tindran la possibilitat de crear des de zero videojocs sencers, escenaris, proves, aventures, personatges, reptes, històries, estratègies,… A través de la programació de videojocs desenvolupen habilitatslògic-matemàtiquescreació d’històries i estratègies, desenvolupant la seva creativitat i personalitat de forma excitant i motivadora.

 • Robòtica Beginners 1 i 2

(1r, 2n i 3r de primària)

Activitat d’iniciació a la robòtica amb LEGO WEDO, construiran i programaran el seu propi robot, al final de curs crearan un projecte propi de robòtica. Robots temàtics que treballen diferents àrees de forma global com els esportsmecanismesliteratura i medi natural. Aquesta activitat es combina amb construccions i experimentacions de màquines complexes, material de LEGO Education, on aprendran conceptes bàsics de físicamatemàtiques i tecnologia.

El grup de Beginners 1 és per a tots els alumnes que s’inscriuen per primera vegada a l’activitat. El grup de Beginners 2 és per a tots els alumnes que van realitzar robòtica en el curs anterior. En els dos grups es treballen continguts i amb material diferents.

 • Robòtica Elementary

(4t, 5è i 6è de primària)

Crearem robots i els programarem. Primer d’una forma guiada per després realitzar el seu propi projecte d’enginyeria. Treballarem amb LEGO MINDSTORMS EV3 que inclou més de 300 peces, una CPU, 3 motors i 5 sensors diferents! Amb aquesta eina, les possibilitats i l’enginy es multipliquen.

Realitzarem reptes com el robot Aspiradora (Roomba), robot que endevina el futur, seguidor de línia, i el robot sumo.

 • Teatre musical

El teatre resulta una poderosa eina a fi de treballar les capacitats expressives dels infants que hi participen (gestió de la vergonya i l’angoixa, capacitat per expressar allò que una persona necessita de manera clara i concreta,…)

 • Circ

Amb aquest cursos volem despertar un entreteniment nou, lúdic i experimental, potenciar la seva creativitat individual i col·lectiva reforçant l’autoestima i la relació social.

 • Futbol

La nostra línia pedagògica conjuntarà la recreació i la integració de valors col·lectius i individuals a través d’un esport tan dinàmic com és el futbol. Ajustarem cada sessió al nivell de cada grup i millorarem les habilitats motrius com també les cognitives.

 • Bàsquet

La nostra línia pedagògica conjuntarà la recreació i la integració de valors col·lectius i individuals a través d’un esport tan dinàmic com és el bàsquet. Ajustarem cada sessió al nivell de cada grup i millorarem les habilitats motrius com també les cognitives.

 • Multiesports

Iniciaciò en el món de l’esport però des d’una vessant lúdica, a través de diferents jocs i exercicis lúdics on s’introduiran diversos esports però sense normes estrictes ni reglament específic.

 • Dibuix i Manga

Avís a qualsevol nen/a que tingui talent o interès pel dibuix, en totes les seves branques o que li agradaria arribar a ser un mestre del Manga i necessita un cop de mà per començar: aquest és el seu lloc!

No importa la seva edat ni el seu nivell: de la mà de les últimes tecnologies com el Photoshop o les tabletes de disseny gràfic, però sense oblidar el pas obligat pel dibuix clàssic, la forma, la proporció… l´ajudem a endinsar-se en el seu estil per obrir la seva creativitat d’una forma endreçada i molt divertida. Si ho desitja, a part de dibuixar, podrà crear historiestes Manga!

Graella amb els dies de les activitats. Fes clic aqui o en la imatge per a accedir al formulari de inscripció. Fes clic aquí per mes informació.

 

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?