CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS I – DIMARTS)

CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS I – DIMARTS)

Hola a tots i totes! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Al final del text, veure un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe de robòtica per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

Projectes de WeDo 1.0:

-El gegant

-El mico

-El porter

I les seves posteriors programacions amb reptes no definits en el projecte per tal de desenvolupar el raonament i la mirada resolutiva.

Projectes de Scratch:

-Anem pujant el nivell a mesura que van coneixent el llenguatge de programació per blocs.

Code In. (Kodingergoy)

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?