CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS I – DIMARTS)

CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS I – DIMARTS)

Hola a tots i totes! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Al final del text, veure un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe de robòtica per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

Projectes de WeDo 1.0:

-El gegant

-El mico

-El porter

I les seves posteriors programacions amb reptes no definits en el projecte per tal de desenvolupar el raonament i la mirada resolutiva.

Projectes de Scratch:

-Anem pujant el nivell a mesura que van coneixent el llenguatge de programació per blocs.

Code In. (Kodingergoy)

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?