Aprenem robòtica amb Lego!

Aprenem robòtica amb Lego!

El grup Beginners de l’Escola La Torreta han construït models de robots amb el Lego WeDo. També han treballat molt la creativitat amb el set Build To Express, la creativitat es un dels factors claus a l’hora de resoldre problemes.

Educar en la creativitat és educar per al canvi, formar persones riques en originalitat, flexibilitat, visió, iniciativa i confiança; llistes per a afrontar els obstacles i problemes que es presenten en tota etapa de la vida. La robòtica educativa és un mètode altament efectiu per a aquest propòsit, ja que són els alumnes els qui han d’utilitzar el seu enginy per a trobar una solució a un possible problema que se’ls presenta.

Aquesta ha estat la programació del primer trimestre:

 • WeDo:
  • construccions de coneixement del material:
  • Models bàsics d’engranatges
  • Palanques
  • Corrioles
 • Scratch:
  • Coneixent Scratch:
  • Blocs, bucles, condicionals i variables.
  • Animació Halloween
  • Animació/joc de nadal
No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?