Early Teresianes: Què divertit que el Lego cobri vida!

Early Teresianes: Què divertit que el Lego cobri vida!

Hola famílies! Aquest és l’ últim trimestre del curs. Els alumnes ja coneixen el materials de robòtica, programació i de construcció de Lego i això els ha permès tenir més confiança a l’hora de continuat creant les seves idees i dur-les a terme.

Volíem parlar-vos del joc amb peces de Lego que és semblant al procés que fa la intel·ligència. Partim que la intel·ligència es relacionar, unir elements per a trobar solucions. Per a entendre un problema s’ha de aconseguir dividir i aïllar totes les seves parts, el mateix que fa un nen mentre construeix amb les peces de Lego.

El treball amb les mans és molt important per què les nostres mans estan connectades amb el 70%-80% de les cèl·lules cerebrals. I en les dinàmiques basades en la representació d’idees a través de la lliure construcció per mitjà de peces Lego ho aconseguim.

Activitats: 

Bee Bot:

-Circuits

-El protagonista del conte

-Relacions numèriques

-El camí al teu dibuix

Coding Express:
-Practicar bucles, seqüències i programació condicional

– Descobrir les normes de circulació viària, colors, números, formes geomètriques, desenvolupament del llenguatge, imaginació, creativitat, art, vocabulari i enginyeria

Math Train:

-Fem seriacions

-Relacionem números amb quantitats

-Fem fitxes didàctiques del tren

Animal Bingo:

-Memory animals

-Puzzles de les fitxes

Lego clàssic:

-Construeix la teva pròpia història!

-L’univers

Story Tales:

És un Kit de Lego que serveix per estimular l’aprenentatge mitjançant el pensament creatiu i l’expressió personal. A partir d’una pregunta l’alumne reflexiona i construeix la seva resposta que després ha d’explicar als seus companys. Algunes de les activitats proposades:

-Històries creades des de la seva pròpia motivació

Programació Lightbot App

Lightbot és un joc d’introducció a la programació tipus puzle, que aconsegueix atrapar als nostres alumnes des dels primers minuts d’ús. En Lightbot hem de guiar a un robot perquè aquest faci unes tasques, mitjançant una sèrie d’instruccions lògiques, superant nivells de dificultat. Tots ells aprendran de forma lúdica i significativa els procediments, bucles i condicionals de la programació. S’ofereix la possibilitat de triar entre un Boybot o una Girlbot, de manera que s’arriba i atreu estudiants de tots dos gèneres.

Programació Scratch Jr

Scratch Jr és una adaptació del llenguatge per blocs Scratch, amb la qual nens d’últim any d’Educació Infantil i primers cursos d’Educació Primària poden aprendre a programar de forma lúdica. Permet que els més petits puguin aprendre a programar fins i tot “abans d’aprendre a llegir”.

Hem fet aquest vídeo on trobareu fotos d’aquest tercer trimestre, esperem que us agradi!

Bon estiu!

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?