Seguim creant audiovisuals amb LEGO!

Seguim creant audiovisuals amb LEGO!

Hola a tots i totes! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Hem fet un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

Activitats:

  • Coneixem el croma. Instal·lem una tela verda a la classe, enregistrem la nostra escena d’acció amb nosaltres com a actors i editem efectes especials amb l’ordinador.
  • Seguim amb el projecte de la pel·lícula de Lego amb Stop Motion.

 

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.