CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS II – DIMARTS)

CONTINUEM APRENENT ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (BEGINNERS II – DIMARTS)

Hola families! Ja hi som aquí de nou per a informar-vos de com ha anat el segon trimestre. Hem fet activitats noves i la novetat estimula els nens i nenes a seguir jugant amb il·lusió, sigui d’una manera dirigida o més lliure on la creació sense instruccions es valora molt positivament per què desperta de manera intrínseca l’enginy, el pensament crític i la creativitat!

Hem fet un vídeo que recull alguns moments dels aprenentatges viscuts dins la classe de robòtica beginners per a fer-los visibles als vostres ulls, així fem públic el que no es veu, compartint les experiències educatives dels nens i nenes amb vosaltres. Esperem que us agradi!

Activitats:

o   Programació KodingerGoy

o   Programació LightBot

o   Scratch:

  • Desenvolupament animació/còmic interactiu
  • Animació Carnaval

o   LEGO WeDo 2:

  • Carreres col·laboratives.
Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?