Ens iniciem a la robòtica (Elementary)

Ens iniciem a la robòtica (Elementary)

Cóm és el grup?

Són dos grups amb diferents nivells de coneixement de programació i amb gran interès en el procés de construcció de robots i de programació. Tenen experiència del curs anterior i això es nota a l’hora de treballar els temps establerts.

Quin ambient hi ha a l’aula?

A l’aula tenim un ambient creatiu i amb afany investigador, tots els grups han conclòs la primera construcció i es troben en el procés de programació i proves del primer projecte per conèixer el material que estem utilitzant.

Quina és la dinàmica d’una sessió?

Fem una combinació d’activitats guiades i lliures en cada sessió. Introduïm la robòtica des del joc. Fem activitats d’ experimentació i descoberta:

Fem servir materials de LEGO Education per a treballar la construcció d’idees, la creativitatjugar amb les matemàtiquescrear escenaris i històries i la programació.

Utilitzem els materials LEGO Mindstoms EV3 i Scratch

Quina és la metodologia d’aprenentatge?

Fem servir metodologies actives, on  l’alumne és el protagonista del seu aprenentatge i està en constant repte i ha de resoldre diferents problemes de forma creativa i col·laborativa fent servir les noves tecnologies. Fem servir L’error com a font d’aprenentatge, Fomentant la creativitat amb reptes motivadors dissenyats exclusivament als seus interessos.

 

Quina és la programació d’aquest primer trimestre?

  • LEGO Mindstorm EV3:
    • Missió secreta (coneixement i muntatge del robot bàsic).
    • Aprenent a programar motors i sensors.
  • Scratch:
    • Animació Halloween
    • Animació/joc de nadal

La programació pot variar al llarg del trimestre. 

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.