Ens iniciem a la robòtica (Elementary)

Ens iniciem a la robòtica (Elementary)

Cóm és el grup?

Són dos grups amb diferents nivells de coneixement de programació i amb gran interès en el procés de construcció de robots i de programació. Tenen experiència del curs anterior i això es nota a l’hora de treballar els temps establerts.

Quin ambient hi ha a l’aula?

A l’aula tenim un ambient creatiu i amb afany investigador, tots els grups han conclòs la primera construcció i es troben en el procés de programació i proves del primer projecte per conèixer el material que estem utilitzant.

Quina és la dinàmica d’una sessió?

Fem una combinació d’activitats guiades i lliures en cada sessió. Introduïm la robòtica des del joc. Fem activitats d’ experimentació i descoberta:

Fem servir materials de LEGO Education per a treballar la construcció d’idees, la creativitatjugar amb les matemàtiquescrear escenaris i històries i la programació.

Utilitzem els materials LEGO Mindstoms EV3 i Scratch

Quina és la metodologia d’aprenentatge?

Fem servir metodologies actives, on  l’alumne és el protagonista del seu aprenentatge i està en constant repte i ha de resoldre diferents problemes de forma creativa i col·laborativa fent servir les noves tecnologies. Fem servir L’error com a font d’aprenentatge, Fomentant la creativitat amb reptes motivadors dissenyats exclusivament als seus interessos.

 

Quina és la programació d’aquest primer trimestre?

  • LEGO Mindstorm EV3:
    • Missió secreta (coneixement i muntatge del robot bàsic).
    • Aprenent a programar motors i sensors.
  • Scratch:
    • Animació Halloween
    • Animació/joc de nadal

La programació pot variar al llarg del trimestre. 

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?