MARXEM DE VACANCES!

MARXEM DE VACANCES!

Ha arribat l’hora de dir-vos fins al curs vinent. Marxem de vacances amb un somriure d’orella a orella, on gairebé 200 alumnes han estat els protagonistes d’aquest curs tant intens i bonic per tots nosaltres.

Ha sigut un curs on hem après divertint-nos petits i grans. També hem aprés a programar robots, a construir coses que mai ens haguéssim imaginat i a profunditzar en els coneixements tècnics que la robòtica requereix. Tanmateix, no podem parlar només d’un curs teòric i pràctic a nivell tecnològic sinó que tots i totes hem assolit diferents valors, necessaris per un bon desenvolupament de la convivència. Entre moltes altres coses, hem après que, compartint i ajudant-nos, tots junts arribem més lluny.

No volem marxar però, sense donar les gràcies a tots i cadascun dels participants, tant als alumnes com als pares. Ens enorgulleix molt que confieu en la nostra tasca i que molts de vosaltres vulgueu repetir any rere any; que disfruteu amb nosaltres tant com nosaltres ho fem amb vosaltres; que aprengueu tots aquests trucs tecnològics que us oferim per preparar-vos pel futur més proper i per voler compartir i dedicar el vostre temps amb nosaltres.

És hora de descansar, de desconnectar, d’agafar aire per poder tornar amb les piles carregades i plens de noves idees. Nosaltres ho farem. Acabem el curs i ens acomiadem amb un fins arreveure. Tornem el curs vinent amb noves idees i noves activitats. Esperem que vosaltres també hi torneu i que ens seguiu acompanyant.

De part de tot l’equip de NiuEduca…

Bon estiu i fins aviat!

Sin comentarios

Publica un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
¡Hola!

¿En qué podemos ayudarte?